uvijek na mreži

Nikola Vlašić: Uvjeren sam u pobjedu

Nikola Vlašić, prva Hajdukova zvijezda, oduševljen je ovim što se događa u Splitu, brzinom kojom je stadion rasprodan za utakmicu protiv Brondbya.
– Želio bih se zahvaliti navijačima, i prije susreta ostvarili su pobjedu. Nikad se to nije dogodilo u povijesti kluba, mislim da će nas bodriti kao i uvijek – kaže Vlašić.
Te navijačke pobjede su ugodne i lijepe, ali Hajduku treba i pobjeda na terenu. Brondby neće biti nimalo lagan suparnik, a s obzirom na to da je prvi dvoboj završio 0:0 sve je otvoreno.
– Čeka nas momčad u rangu Maccabija, ali mi smo bolja momčad nego lani, ostali smo na okupu. Znamo ih dobro, mislim da smo isto moćni i ne trebamo bježati od uloge favorita. Znamo sve njihove mane, odlično ćemo se pripremiti, jaka su momčad, mislim da smo favoriti – rekao je Vlašić.
Nema dvojbi, Vlašić je jedan od najvažnijih Hajdukovih igrača, ali nema kod njega pritiska. Pršti optimizmom.
– Sigurno da će to biti teška utakmica, veliki je ulog. Ima dosta igrača koji su igrali pred punim Poljudom. Trebamo dati sve od sebe, uvjeren sam da ćemo pobijediti. Ako oni zabiju, mi ćemo zabiti dva. Kada znate sve o protivniku možete biti mirni. Svašta se može dogoditi, ali spremni smo na sve. Momčad je ostala na okupu, godinu dana više, došao je odličan trener, svi smo napredovali – kazao je Vlašić.
Nije želio isticati svoju odličnu formu u posljednje vrijeme.
– Momčad izbacuje pojedinca, što se tiče moje igre ne bi to isticao. Znao sam i prije svoje mogućnosti, ali sada dolaze više do izražaja i želim tako nastaviti – zaključio je Vlašić.
Foto: hajduk.hr
Komentiraj