uvijek na mreži

Akcija ”Tone hrane za splitske beskućnike” sedmu godinu za redom

Četvorica splitskih novinara, Tomislav Gabelić, Blaž Duplančić, Bernard Jurišić i Marin Maljković, u suradnji sa splitskim sportašima i klubovima organiziraju humanitarnu akciju ‘Tone hrane za splitske beskućnike’. Svake godine akcije su sve uspješnije. Prošle godine Udruzi MoSt i Socijalnoj samoposluzi donirali su proizvoda u protuvrijednosti 82.050,00 kuna. Ove godine, želja im je uz pomoć dobrih ljudi, pokušati nadmašiti prošlogodišnji veliki uspjeh.
– Sportaši, klubovi, sponzori akcije i mi smo već dali svoj prilog, a sada se pruža prilika i vama – poručuju novinari poznati kao skupina 4N.
Tijekom utorka 11.12.’18 od 9:00 – 21:00 možete donijeti donaciju u prostorije Taekwondo kluba Marjan u Šimićevoj ulici 9e na Blatinama.
– Nemojte se opterećivati količinama, kažu jer je svaka pomoć dobrodošla. Kilogram tjestenine, riže, šećera, jedna konzerva ribe ili mesni narezak, jedna pasta za zube, šampon… Nije važno koliko, važno je da bude u originalnom pakiranju i nekvarljivo. Svaka pomoć je dobrodošla!

Komentiraj