uvijek na mreži

Akrapović: Nemamo što čekati, napast ćemo Inter

Kreće serija Splita u kojoj je svaka utakmica presudna. I ništa ne garantira. Neme gore situacije za “crvene”, mogu pobijediti sve tri utakmice i ispasti iz lige. Splitov trener Bruno Akrapović pred utakmicu s Interom u Zaprešiću (srijeda, 16)
– Protiv Dinama pokazalo da se igraju dresovi, a ne imena. Nismo nagrađeni bodovima, okrećemo se Interu, kojem treba bod za siguran ostanak u ligi. Oni ne znaju šesnaest kola za pobjedu, imamo realne šanse za osvojiti bodove, koji nam puno znače. Idemo napasti, nemamo više što čekati, nemamo prostora za kalkuliranje – rekao je Akrapović.
Ne smeta Splitovog trenera činjenica da o ostanku u ligi njegova momčadi ovisi o drugim rezultatima, kaže da mu to ne stvara nikakav pritisak.
– Stalno smo mi pod pritiskom, govorio sam da nije gotovo i kad smo imali sedam bodova prednosti pred Cibalijom. Sad ne ovisimo sami o sebi, ali ne vjerujem da će Cibalia pobijediti sve tri utakmice, ima težak raspored, igra s Osijekom, mora u Rijeku. No, mi se moramo pobrinuti sami za sebe, osvojiti bodove – zaključio je Akrapović.

Komentiraj