uvijek na mreži

Aljoša Bašić: Dres s imenima navijača rijetkost je u svijetu

Trajektom direktno iz Italije u Split, cijeli scenarij je napravljen oko Hajdukovog trećeg dresa, crnog na kojem se nalaze imena i prezimena 2100 navijača, koji su uplatili 1911 kuna i više. Akcija je uspjela, dres je na prvu zaista odličan. Izazvat će dosta rasprava, baš kao što ih je bilo s onim sivim, “maskirnim”, ali sasvim je sigurno da će naći svoje mjesto u Hajdukovoj povijesti. Po dres je, zahvaljujući nagradnoj igri, otputovala Alma Šarić, dugogodišnja Hajdukova članica i pretplatnica.
– Presretna sam, prvi put sam bila u Italiji, ali ostat će mi u dugotrajnom i lijepom sjećanju. Dres mi je prelijep, a u Bologni sam se uvjerila kako moj Hajduk pomno bira partnere. Uz sjajno gostoprimstvo u sjedištu Macrona, moram istaknuti zadivljenost poslovnim kompleksom, ali ono što podiže adrenalin je ulazak u ‘dream room’. U prostoriji koja je tek nedavno uređena, izložene su lutke s dresovima pedesetak partnera talijanske tvrtke, ali jedna zauzima centralno mjesto. Na samom ulazu naprosto se sudarite s našim, ali očito i njihovim ponosom. Svi dresovi u toj prostoriji su lijepi, ali jedan je uz to i posve drukčiji. A na njemu moje ime. Tko to može platiti – kazala je Alma za klupske stranice.
Sretnu navijačicu u splitskoj trajektnoj luci dočekao je direktor marketinga Aljoša Bašić. Alma je dobila cvijeće, a Bašić prvu pošiljku dresu.
– Sretni smo i ponosni zbog današnjeg dana. Zahvaljujemo se Almi koji je na simboličan način započela prodaju našeg trećeg dresa. Imala je jedinstvenu priliku vidjeti kako je nastajao naš dres i upoznati se sa svim fazama njegove realizacije. Simbolika nam je važna, a ovakav dres je rijetkost u svijetu. Nakon murve i operete dobili smo i dres posvećen svojim navijačima te ćemo i u budućnosti nastojati ostati originalni. Pozivam navijače u naše fan shopove na stadionu i u trajektnoj luci, vjerujem kako će osim onih čije ime je na dresu po svoj primjerak pohrliti i kolekcionari – dodao je Bašić.
Brojni navijači, koji su se našli na dresu okupirali su društvene mreže, pronašli svoje ime na crnom Macronom dresu i odmah se pohvalili…
Komentiraj