uvijek na mreži

Ante Erceg: Idemo najprije pobijediti Dinamo

Hajdukov junak pobjede nad Brondybem Ante Erceg dan poslije mirnim je glasom pričao o dojmovima utakmice u kojoj je postigao dva pogotka.
– Bilo je teško, bolje smo se snašli nego Danci po velikoj sparini. Publika nas je nosila svih 180 minuta, dali nam dodatnu snagu da prođemo dalje – kaže Erceg.
Pratio je red protivnika. Malo o Brondbyu, pa onda o Dinamu.
– Dinamo je najveći derbi, idemo pokušati pobijediti. U dobrom smo ritmu, dobro se poznajemo, trener je dugo s nama. U ovoj sezoni ćemo se, nadam se, boriti za vrh do posljednjeg kola. Od ožujka smo izgubili tek jednu utakmicu, ne bojimo se nikoga, u Maksimir idemo po tri boda. U ovom smo trenutku ispred Dinama, promijenili su trenera, a mi smo duže skupa. Znamo njihove slabe strane – rekao je Erceg.
Za kraj je pričao o Evertonu, rivalu “bijelih” za ulazak u Europsku ligu.
– Dvoboj protiv Evertona bit će spektakl, ali idemo mi najprije ostvariti dobar rezultat u Liverpoolu. Everton je favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe. Kada sam vidio tko nam se nudi u ždrijebu poželio sam atraktivnog protivnika, njega smo i dobili. Znamo da imaju strašnu ekipu, ali dat ćemo sve od sebe – zaključio je Erceg.
 foto:hajduk.hr
Komentiraj