uvijek na mreži

Balić: Na terenu igra tijelo i srce, sa tribina bodri duša

 
 
Bolni grč na licu, ozljeda Domagoja Duvnjaka i upitnost njegovog igranja do kraja prvenstva Europe poremetila je užitak uvjerljive pobjede nad Srbijom. Hrvatska je na otvaranju Eura “pomela” Srbiju s 32:22, ali lice izbornika Lina Červara bilo je namršteno.
– Ozljeda lista, otišla su mišićna vlakna. Tek trebamo vidjeti koja je razina njegove ozljede. Napravit ćemo snimku, pa onda procijeniti. Htjeli smo ga mijenjati, ali bila je prevelika galama, igrači ne čuju povike s klupe – kazao je Červar.
Bio je oduševljen atmosferom u Spaladium Areni, dvanaest tisuća navijača zdušno je bodrilo Hrvatsku u svakom trenutku. Jednostavno, bio je to pravi navijački spektakl.
– Publika je došla iz svih krajeva Hrvatske, hvala Splitu na fantastičnoj podršci. Ova pobjeda je tek jedna stepenica prema dalje, a glavna karateristika bila je naša obrana i tranzicija – kaže Červar.
U drugom dvoboj naše skupine Island je svladao Švedsku s 26:24.
– Nema euforije, idemo se sada smiriti nakon ove pobjede i pripremiti za Island. Iznenadila me pobjeda Islanda nad Švedskom, ali to je samo za one, koji nisu gledali utakmicu – rekao je Červar.
Nema dvojbi da će i u nedjelju Spaladium Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta, rukometno “kockasto” ludilo započelo je na pravi način. Putevi prema Spaladiumu nekoliko sati prije utakmice sa Srbijom bili su zakrčeni. A Duvnjak i društvo na terenu su bili vrhunski. Ili kako je na društvenim mrežama napisao Ivano Balić, najveći rukometaš svih vremena.
– Na terenu igra tijelo i srce, sa tribina bodri duša.
Komentiraj