uvijek na mreži

Bijeli osvojili kup u pionirima i juniorima

Ako ne može u seniorima, može u mlađim kategorijama. Hajdukova omladinska škola vladar je hrvatskog nogometa, to je dokazala na završnici kupa Hrvatske u Ludbregu. U tri dvoboja protiv Dinama “bijeli” su dva puta bili uspješniji. Krenimo redom, najprije su pioniri trenera Jure Srzića svladali Dinamo s 3:1, strijelci su bili Galić, Bebić i Ljubičić.
– Nije nas poremetilo rano vodstvo Dinama, posjedom i dominacijom vratili smo se u igru, svi smo sretni zbog trofeja – kazao je Srzić.
Kadeti trenera Siniše Oreščanina poraženi su s 3:2, strijelci su bili Šego i Blagaić, a valja istaći da je gotovo cijelo drugo poluvrijeme Hajduk igrao s igračem manje, jer je zbog prigovora isključen Kreković. No, i s igračem manje “bijeli” su mogli barem do jedanaesteraca, ali šest minuta prije kraja odličnu prigodu propustio je Bajić.
U posljednji meč Hajduk i Dinamo ušli su s 1:1 u trofejima, dvoboj juniora bio je “više od igre”, a pobjedu su odnijeli Splićani. Bila je to prava drama, a pobjednik je odlučen nakon izvoeđenja jedanaesteraca. U regularnom vremenu bilo je 2:2, strijelci za Hajduk bili su Hudeček (autogol) i Delić, a u izvođenju jedanaesteraca precizni su bili Simonović, Skorup, Delić i Krajina. Junak trijumfa je vratar Davor Matijaš, koji je obranio jedanaesterca Pranjiću i Špikiću.

Komentiraj