uvijek na mreži

Branco i Carrillo vodit će Hajduk i u slijedećoj sezoni

Hajduk će u Koprivnici protiv Slaven Belupa odigrati posljednju utakmicu sezone, ali ova postava ključnih ljudi kluba ide dalje. Predsjednik Ivan Kos obznanio je da su jednogodišnje ugovore s Hajdukom potpisali sportski direktor Mario Branco i trener Joan Carrillo.
– Hajdukov cilj su stabilnost i kontinuitet, a ovim ugovorima to i dobivamo. Vjerujem da je ovo temelj napretka u sljedećoj sezoni u koju ulazimo bez turbulencija. Ugovori su jednogodišnji jer je sport nepredvidljiv i želimo biti oprezni. Rezultatski smo postavili ciljeve, gradimo priču korak po korak i nadam se nastavku napretka – kazao je Kos.
S osmijehom se na njegove riječi nadovezao sportski direktor Mario Branco.
– Bili smo u bijelom salonu prije godinu dana. Mnogi se ne bi okladili da ću biti ovdje danas, ali jesam i sretan sam zbog toga. Povjerenje je glavni razlog tome, kao i energija predsjednika koji me uvjerio da ostanem. Hvala predsjedniku na tome i hvala i treneru koji vjeruje u ovaj projekt. Sljedeće sezone moramo biti još konkurentniji. Iako imamo neka realna ograničenja, naši ciljevi su uvijek viši – rekao je Branco.
A riječi zahvale izrekao je i trener Joan Carrillo.
– Hvala ljudima u klubu što su vjerovali u moj rad i dali mi otvorene ruke. Velika hvala i igračima jer su i oni razlog zbog kojih je moj ugovor produljen. Nastavit ćemo raditi i dalje kako bismo imali još jaču momčad na koju će naši navijači biti ponosni – kaže Carrillo.
Komentiraj