uvijek na mreži

Brojni Splićani na fešti Dermameda

Dermamed je najveći anti age medicinsko-estetski centar u Dalmaciji

U Splitu je u prekrasnom ambijentu Bel Etage zgrade, u društvu prijatelja, medija i klijenata, promoviran najveći medicinsko-estetski centar u Dalmaciji – Dermamed, koji je profesionalnošću u dosadašnjem radu i cjelovitim pristupom klijentima postao središte estetske anti-age medicine.
Na otvaranje prvog ovakvog vrhunski opremljenog centra u regiji, po uzoru na svjetske klinike, nakon dugotrajnog stručnog usavršavanja u estetici lica i tijela, odlučila se doktorica Anđela Prolić.
Dermamed je inovativan spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije i kineziologije, koji objedinjuje sve potrebno za cjeloviti pristup klijentu na jednom mjestu od dijagnostike do osobnog plana tretmana. Doktorica Prolić primijenila je ovaj sveobuhvatni način rada i vrhunsku aparaturu po uzoru na svjetske klinike uz kontinuiranu edukaciju osoblja.

Filozofija rada Dermameda je profesionalan osobni pristup klijentu, koji omogućava bolji uvid u želje i očekivanja. Koristi se najsuvremenija aparatura, najnovije dokazano učinkovite nekirurške metode pomlađivanja trenutno dostupne na tržištu, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika i dermokozmetika, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje jamči zadovoljstvo postignutim rezultatom.
U sklopu centra je i fitness i wellnes te se provode programi vježbanja s osobnim trenerom, kao i nutricionističko savjetovanje.
Više o tretmanima i programima možete saznati na besplatnim konzultacijama te dobiti vlastiti plan tretmana.

Promociji su prisustvovale brojne poznate osobe iz javnog život, Maja i Helge Burow, Arian i Sven Ernst, prof. Željka Roje, prof. Miro Šimunić , dr. Damir Pezelj , dr. Marko Vulić, Tea Batinić Janjuš, Anamarija Asanović, Ana Čagalj, Renata Lovrinčević, plesna skupina Savages, Sara Alfirević Vrsalović, Ivana Rajić, Boran Uglešić, Neda Makjanić-Kunić, Sandra Ledenko, Gabrijela Budimir, Renata Lovrinčević, Buga Grašo i Leon Padošević, Horvat Čagalj, Nino Treskavica, Gianna Apostolski i brojni drugi.

Komentiraj