uvijek na mreži

Split Tommy predvođen kapetanom Josipom Sutonom deklasirao Futsal Dinamo!

 

Derbi na Gripama u potpunosti je pripao splitskoj ekipi. Kontinuiranim presingom razoružali su Dinamo i zasluženo slavili. Pobjeda je zasluga cijele ekipe, ali svakako treba istaknuti kapetana Josipa Sutona koji je sinoć imao “one man show“. Odigrao je briljantnu utakmicu u kojoj je postigao dva gola (1:0 i 3:0), pogodio dvije vratnice, podijelio asistenciju i oduzeo gomilu lopti u obrani. Osim njega odličnu partiju pružio je i mozak ekipe Tihomir Novak koji se također upisao u strijelce (2:0). Luka Perić je nastupio unatoč ozljedi koja ga muči i još jednom pokazao koliko je moćan s loptom. Dečki u plavom uglavnom su se odbijali od Perića kao od zida, a usput je pronašao vremena da zabije gol (4:0) i posluži jednu izvrsnu asistenciju Sutonu. U strijelce su se još upisali vrijedni mladići, Sekulić i Tešija, koji su s 10-ak metara savladali nemoćnog Škorića. Kraj utakmice Split Tommy je dočekao s juniorima Tešijom, Sekulićem, Kosorom, Čizmićem i dokapetanom Alenom Marićem, a gostujući sastav je to iskoristio i preko Davora Kanjuha smanjio za konačnih 6:2.
Ne bi bilo pošteno ne spomenuti i senatora Jakova Grcića koji još uvijek igra na zavidnom nivou, Antu Ćorluku i njegov lagani korak kao i Mateja Fideršeka koji je neprestano probijao Dinamovu obranu nastavivši tako s dobrim igrama nakon Eura. Na golu je bio uvijek pouzdani Ivo Jukić koji je zaključao svoja vrata i obranio ono malo prilika koje su gosti uspjeli kreirati.

SPLIT TOMMY: Ivo Jukić, Filip Kosor, Jakov Grcić, Duje Vladović, Ante Ćorluka, Josip Suton, Luka Perić, Matej Fideršek, Alen Marić, Luka Tešija, Antonio Sekulić, Tihomir Novak, Nikola Čizmić; trener: Victor Acosta Garcia

FUTSAL DINAMO: Goran Škorić, Matija Capar, Vito Gagulić, Davor Kanjuh, Kristian Čekol, Danijel Dekanić, Mihovil Prgomet, Vedran Matošević, Matija Rajh, Hrvoje Penava, Danijel Bešlić, Tomislav Hercigonja; trener: Mićo Martić

STRIJELCI: 1:0 Suton (4′), 2:0 Novak (11′), 3:0 Suton (22′), 4:0 Perić (23′), 5:0 Tešija (26′), 6:0 Sekulić (29′), 6:1 Kanjuh (37′), 6:2 Kanjuh (40′)

Komentiraj