uvijek na mreži

Carrillo: Erceg je trebao pucati, ali kazao je “izvoli Nikola, ja sam već zabio…”

Elegantno je Hajduk odradio Istru, na kraju je bilo 2:0 ostvarenih u prvih pola sata. Na kraju je moglo biti i više, Pešić je pogodio i vratnicu, mogao je i Said zatresti mrežu…
– Imali smo tešku utakmicu protiv Evertona, ovaj dvoboj došao nam je u teškom periodu. Mogli smo dati još koji gol, a u drugom dijelu smo pali zbog umora i vrućine – kazao je Hajdukov trener Joan Carrillo.
Odmah ga je sustiglo pitanje kako bez Vlašića prema Ligi prvaka koju je najavio.
– Nisam siguran da Nikola odlazi, a mi smo u igri za dva trofeja. Želimo biti u vrhu – rekao je Carrillo.
Jedanaesterac je izveo Vlašić.
– Trebao je pucati Erceg, pa Vlašić te Said. Erceg je kazao da je dao gol, kazao je “izvoli Nikola, ja sam već zabio gol”… To je ono što čini momčad. S ovim smo dokazali da u svlačionici vlada sklad – pojasnio je Carrillo.
Sada “bijelima” stiže pauza, pa slijedi gostovanje u Osijeku i onda pet utakmica zaredom u Poljudu.
– Svi bodovi su bitni, nije ih lako osvojiti – kazao je Carrillo.
Istra je zaprijetila tek u par navrata, ali to je skromna družina, koja igra statični nogomet i nikoga ne čudi da i dalje nema pobjedu, odnosno da ima tek dva boda na kontu.
– Hajduk igra dobro, ima pozitivu, mi se sklapamo u hodu, čeka nas teška sezona. Mi nismo kvalitetni da nakon 2:0 Hajduka natjeramo na veći angažman. Bit će zanimljivo prvenstvo, Hajduk se digao, tu je Osijek – kazao je Istrin trener Darko Raić-Sudar.
Komentiraj