uvijek na mreži

Carrillo: Ercegova noga izgledala je kao da je kamion prešao preko nje

Hajdukov trener Joan Carrillo nije jedan od onih, koji gleda unatrag, njegov moto je pogled prema sutra. Tako se odnosi i prema velikoj pobjedi “bijelih” nad Dinamom.
– Pokušavam zaboraviti pobjedu nad Dinamom, osjetio sam radost svih navijača, uživamo u tome, ali želim momčad i sebe pripremiti za dvoboj protiv Splita (Poljud, srijeda 20 sati). Lijepo je sve ovo što se događa, moji igrači su vidjeli koliko znači disciplina u igri, u svlačionici je bilo veliko veselje, ali moja koncetrancija je sada na Splitu – kazao je Carrillo.
Hajduk se na početku drugog dijela namučio sa Splitom, u Parku mladeži bilo je 1:1.
– Neće biti jednostavno, svjestan sam toga. Mi smo se podosta ispraznili u Maksimiru, moramo dobro izabarati igrače, koji će se sučeliti Splitu. To je momčad, koja rijetko riskira, čekat će našu grešku. Želimo tri boda, oni vrijede isto kao i ovi bodovi protiv Dinama, uvjeren sam da ćemo pobijediti – jasan je Carrillo.
Za gradski derbi Carrillo će na raspolaganju, u odnosu na utakmicu protiv Dinama, imati Francka Ohandzu, koji je odradio trening s pričuvama i njegovo zdravstveno stanje je u redu, a nastup Ante Ercega, koji se ozlijedio na Maksimiru, još uvijek je pod upitnikom.
– Erceg je veliki ratnik. U ranoj fazi utakmice s Dinamom dobio je udarac, jedan od igrača mi je kazao da je Ante ozlijeđen, ali on mi je rekao da može. U poluvremenu sam vidio njegovu nogu, izgledala je kao da je kamion prešao preko nje. Ali, igrao bi on i bez noge, takav mu je menatalite – kazao je Hajdukov trener.

Foto: hajduk.hr

Komentiraj