uvijek na mreži

Carrillo: Lokomotiva nam neće dopustiti šetnju

Stiže Lokomotiva u Poljud (utorak 19), Joan Carrillo očekuje da će njegova momčad pokazati puno bolje lice nego što ga je pokazala u Rijeci.
– Zanimljivija mi je utakmica s Lokomotivom, analizirali smo utakmicu s Rijekom, vidjeli je, podijelio sam razmišljanja s igračima – kazao je Carrillo.
Ipak, vratio se malo na utakmicu na Rujevici za koju smatra da nije korak natrag za Hajduk.
– Nije to za Rijeku bila lagana utakmica, Rijeka je bila superiorna dvadesetak minuta, i u dva segmenta. Do 14. minute nisu uputili udarac prema našim vratima, a golove smo primili iz situacija kada smo imali loptu. Imali smo tehničkih grešaka, iskoristili su ih. Moji igrači su do 96 minute napadali, da smo dali gol smatram da bismo izvukli povoljan rezultat. Imali smo svoje prigode, tražili smo gol. Igrali smo riskantno, pa je Rijeka imala više prostora za napdanje, to smo namjerno napravili, jer smo željeli pozitivan rezultat. Nemam igračima što prigovoriti, posebno nakon analize utakmice – rekao je Carrillo.
Hajdukov trener pun je hvale za Lokomotivu.
– Treneri uvijek kažu stiže teška utakmica, ali ova s Lokomotivom stvarno će biti takva. Nakon što sam analizirao Lokomotivu i nekoliko susreta s njima, mogu reći da je to ekipa koja prima vrlo malo golova. Praktički igra s pet igrača natrag, dobro je pozicionirana na terenu, ne riskira puno. Neće nam dopustiti šetnju. A od mojih igrača želim da nakon utakmice uđu zadovoljni u svlačionicu i da znaju da su dali sve od sebe – kazao je Carrillo.

Komentiraj