uvijek na mreži

Carrillo: Napadačkom igrom do pobjede

Svim silama Hajduk će napasti Dinamo u Maksimiru, Joan Carrillo želi pobjedu, koju Splićani čekaju od 2008. godine kada su golovima Senijada Ibričića i Drage Gabrića slavili s 2:0. Od tada Hajduk u Maksimiru zna samo za poraze i neodlučene ishode. Trener “bijelih” uvjeren je da ima recept za trijumf.
– Nećemo igru bazirati na obrani, tako se ne može dobiti utakmica. Ona momčad koja želi pobijediti morat će napadati iz sve snage, s agresivnom obranom, ali ne grubim nasrtajima. To bih želio vidjeti od moje momčadi. Očekujemo pravi derbi s dosta borbe. Imam jako dobar predosjećaj i jedva čekam da utakmica krene. Nikad ne pripremam momčad za neriješen rezultat i stoga očekujem sva tri boda – rekao je Carrillo.
Hajdukov trener puno puta vrtio je ovosezonski dvoboj Dinama i Hajduka, koji je završio nedlučenim ishodom. – Tri puta sam odgledao taj derbi, posljednji put u četvrtak navečer dok su se igrale utakmice Europske lige. Tada smo pokazali kako treba igrati protiv Dinama. Moraš imati vjeru, disciplinu i bezobraznost, bez tih stvari teško je doći do pobjede – kaže Carrillo.
Nije se želio upuštati u radoravu o “slučaju Soudani”, Carrillo je okrenut svojoj momčadi. Na radpolaganju neće imati Francka Ohandzu, koji je dobio upalu grla, ali on ionako ne bi bio starter. Hajduk će u Maksimiru vjerojatno igrati u postavi Stipica, Tudor, Terziev, Nižić, Memolla, Savvas, Jefferson, Hamza, Erceg, Vlašić, Futacs.
Komentiraj