uvijek na mreži

Carrillo: Pobijedit ćemo Levski u dvije utakmice

Sve je spremno za Hajdukov početak sezone, trener Joan Carrillo uoči prvog dvoboja 2. pretkola Europske lige protiv bugarskog Levskog djelovao je smireno, pun samopouzdanja.
– Nakon što smo analizirali Levskog mogu reći da očekujem čvrstu i tešku utakmicu. Levski ima bogatu povijest, njihova pobjeda protiv Sutjeske u Sofiji puno govori o ofenzivnim sklonostima, vidjeli smo i kako djeluju defenzivno. Levski ima kvalitetne pojedince, cijenimo ih, ali ćemo ih pobijediti – kazao je Carrillo.
Odmah je pojasnio što znači pobjeda.
– Ova utakmica se igra 180 minuta, nije nam cilj napraviti korak naprijed ovdje u Dugopolju, pa dva koraka natrag u Sofiji. Želimo prolaz dalje – kaže trener Hajduka.
Nije želio o prvoj jedanaestorici, to će otkriti igračima nekoliko sati prije početka utakmice.
– Svi su odradili jako dobre pripreme, od prvog do dvadeset i šestog igrača. Imam jedini problem, izabrati najbolje i mogu vam reći da sam jako zadovoljan što imam taj problem – rekao je Carrillo.
Posljednje treninge Hajduk je odradio na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju. Nema dvojbi da će ozračje biti pakleno, pristaše “bijelih” bit će tik uz tribine.
– Hvala ljudima iz Dugopolja, stadion je lijepo, ali nema nijednog kao što je Poljud. Ovo je za nas mali hendikep, stadion neće utjecati na igru, a lijep će biti osjećaj biti uz navijače – kaže Carrillo.
Rivale iz Bugarske proučio je do sitnih detalja.
– Što se tiče Levskog držim da će pokušati iskoristiti svoje prigode. Neugodni su u tranzicijama, imaju jako brza krila. Pokušat će iskoristiti naše greške, neke nepažnje. Mi imamo filozofiju igre, ne znamo se braniti – rekao je Carrillo.
Ponudio je razliku između ovog Hajduka, koji će se predstaviti protiv Levskog i Hajduka iz prošle sezone.
– Razlika je jasna, ima nekih novih igrača. Razlika je i u tome kako dani prolaze, igrači su sve više uvjereni u ideju igre, napravili smo nekoliko koraka naprijed u odnosu na Hajduk iz prošle sezone – zaključio je Carrillo.

Komentiraj