uvijek na mreži

Carrillo: Tko ne vjeruje u prolaz neka izađe iz svlačionice

Grotlo Poljuda je spremno, nema dvojbi da će Evertona čekati pakao, uzvrat dvoboja za ulazak u Europsku ligu (četvrtak 21 sat) u kojem Englezi brane 2:0 iz prve utakmice dignuo je sve “bijelo” na noge. A trener Hajduka Joan Carrillo odaslao je jasnu poruku.
– Igračima ću u svlačionici reći da ona koji ne vjeruje da možemo proći dalje slobodno izađe iz svlačionice – odlučno će Carrillo.
Hajdukov optimizam buja iz minute u minutu, ali Carrillo, unatoč optimističnoj izjavi, nije jedan od tih. Temperamentni trener hladne glave čeka dvoboj protiv Ronalda Koemana.
– Bilo bi dobro postići gol u prvom dijelu, ali najbitnije je biti pametan. A kada će pasti golov8 najmanje je bitno, samo neka se dogode – kazao je Carrillo.
Španjolca nisu uzdrmali problemi, sada nema ni Francka Ohandze.
– Ne smijemo žaliti za onima koji ne mogu biti u momčadi. Očekujem veliku utakmicu, igramo protiv velike momčadi – rekao je Carrillo.
Ante Erceg, Hajdukov ponajbolji igrač, smatra da je recept za prolaz rani pogodak i vjera u sebe.
– Dat ćemo od sve, ono što se kaže, 120 posto. Znam da će nam publika dati snagu, na stadion stiže 35 tisuća ljudi, jer nam vjeruju. I iz tog razloga pružit ćemo svoj maksimum prema njima – zaključio je Erceg.
Komentiraj