uvijek na mreži

Carrillo: Trebamo pobjedu nad Interom

Jedan bod u posljednje tri utakmice, nije to učinak koji zadovoljava Hajduk, ali ni trenera Joana Carrilla. U Poljud u subotu u 19 sati stiže Inter iz Zaprešića.
– Nisam zadovoljan, slažem se da je utakmica s Interom jako bitna. Ovo je još jedna domaća utakmica, trebamo tu pobjedu – kazao je Carrillo.
Podsjetio je na kvalitete Intera.
– Inter je u odnosu na utakmicu s nama iz prvog kruga natjecanja izgubio nekoliko igrača, njihov put je pozitivan. Interova nogometna filozofija je slična prošlosezonskoj, njihova snaga je u sredini terena. Jako dobro se brane i brzo izlaze u kontru, opasni su u prekidima, imaju brze bokove… Mi želimo pobijediti, moramo biti ofenzivni i koncentrirani – rekao je Carrillo, koji na raspolaganju neće imati Savvasa, Juranović, Carbonierija, a dvojbeni za nastup su Ohandza i Almeida.
O Zaprešićanima je govorio biranima riječima, kao da stiže Inter iz Milana. U toj utakmici sve ovisi o Hajduku.
– Svaku utakmicu mijenjamo, pokušavamo, napravili smo ofenzivne i defenzivne alternative. I protiv Lokomotive smo dosta mijenjali, nekoliko varijanti, igrali smo i s tri igrača u zadnjoj liniji. Naša filozofija igre uvijek je na pobjedu – kaže Carrillo.
Za kraj je podsjetio na priču o navodnom sukobu Stipice i Saida, ali kazao i da u svlačionici nema nikakvih problema.
– Pitao sam kapetane, kazali su mi da se ništa nije dogodilo. Unutar momčadi nije bilo ništa negativno. Mi se svaki dan gledamo licem u lice. Baš ovaj tjedan, kao što to radimo jednom mjesečno, sastali smo se svi treneri s igračima, to je naš interni običaj, gledamo zajedno utakmicu Lige prvaka. U srijedu smo svi zajedno gledali PSG – Bayern, bili su svi igrači, nitko nije nedostajao – zaključio je Carrillo.
Komentiraj