uvijek na mreži

Carrillo: U Englesku idemo s vjerom i nadom u dobar rezultat

Hajduk je arhivirao Slaven Belupa, pobjeda od 1:0 važna je “bijelima” za održavanje kontakta s vrhom, ali sve je to sada iza Joana Carrilla i njegovih igrača. Sada kreće operacija Everton, pred Hajdukom su dvoboji, koji će odrediti smjer cijele sezone, ulazak u Europsku ligu doima se kao san.
– Bila su to dva različita poluvremena. U svlačionici smo napravili dogovor, na kraju smo imali sedamnaest udaraca prema Slavenovim vratima. Ovo je prva pobjeda u prvenstvu na našem stadionu, čestitam mojim igračima. Ulaskom Saida više prostora dobio je Ohandza. A Fomitschow ide naprijed, trebalo je strpljenja prema njemu. Odigrali smo kao momčad, to je ono što tražim. Naši navijači nas guraju prema naprijed, ovu pobjedu posvećujem njima. Zna se koliko nam znače. Imamo vjeru i nadu u pobjedu, u dobar rezultat, tako idemo u Englesku – rekao je Carrillo.
Željko Kopić, čija se momčad predstavila u dobrom svjetlu, mogao je žaliti za one dvije prigode, ali nije kukao zbog poraza.
– Pripremali smo se na ovakav način kakva je utakmica i bila. Vrtjeli smo strane, čekali priliku, imali smo je preko Ivanovskog. Znali smo da će Hajduk u nekom periodu krenuti u valovima, u tom pritisku smo primili gol. Bili smo blizu pozitivnom rezultatu, ali teško je očekivati da ćeš u Poljudu uzeti nešto ako ne postigneš gol. Hajduku želim sreću u dvobojima protiv Evertona. Hajduk je zadržao igrački kadar otprije, popunio se kvalitetno, ima širinu u napadačkom potencijalu, s tim da je ozljeda Futacsa donijela probleme. S ovim kadrom Hajduk se može potući za pozicije u hrvatskom nogometu, vidim ga spremnog za ući u “fight” s Dinamom, Rijekom i Osijekom – rekao je Kopić.
Komentiraj