uvijek na mreži

Croatia boat show od 10. do 14. travnja

21. međunarodni sajam nautike Croatia boat show, kao najveći i najznačajniji sajam u regiji održati će se od 10. do 14. travnja 2019. na Zapadnoj obali u Splitu.

Prošlogodišnji, jubilarni 20. Croatia Boat Show izvrstan je pokazatelj kako se nautička industrija nakon niza izazovnih godina oporavlja, te je sajam sve veći, glamurozniji i posjećeniji.

Značajna sredstva koja smo, kao organizatori, uložili u cjelokupan tehnički dio sajma, kao i kampanja u vodećim medijima, svakako su doprinijeli još boljoj kvaliteti i ugledu.

Osim izlaganja luksuznih brodova čeka nas niz popratnih događanja poput svečane parade brodova. Zaseban dio sajma bit će pretvoren u luksuzni Yacht Club, organiziran na najvećoj tegljenici u Hrvatskoj površine 2.576m2. Unutar Yacht Cluba planiramo organizaciju prigodnih evenata.

Sajam je prilika za ostvariti kontakte sa mnogobrojnim svjetskim izlagačima iz područja nautike, automobilizma, financija, mode i hortikulture. Naime predstaviti ćemo preko 250 brendova.

Prema najavama koje je naš tim prikupio na stranim nautičkim sajmovima u Cannesu, Monacu, Genovi, Amsterdamu, Dubaiu, Miamiu… očekujemo da će se 21. Croatia Boat Show svojom veličinom, sadržajem, poslovnim mogućnostima i brojem posjetitelja približiti brojci koju je imao u vremenima kada je bio među 10 najvećih sajmova na svijetu.

DCIM\100MEDIA\DJI_0066.JPG
Komentiraj