uvijek na mreži

Danas započinje trodnevni Wedding Day i Beauty Expo 2019, ulaz za posjetitelje slobodan!

Više od 180 izlagača na 5200 m2 predstaviti će novitete i svjetske aktualne trendove iz svijeta vjenčanja na 6.Wedding Day and beauty Expo 2019., a ulaz za posjetitelje je slobodan. Budući mladenci samim posjetom sajmu mogu u potpunosti organizirati svoje vjenčanje, počevši od dvorane za vjenčanje, fotografa, cvjećara,raznih dekoracija i detalja, usluge cateringa do odabira torti, kolača, svečanih odjela i bajkovitih vjenčanica. I što je najvažnije, uz sajamske popuste najsretniji među njima osvojiti će vrijedne nagrade.
Sajam se i ove godine održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Županije Splitsko-dalmatinske, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske,Grada Splita, Turističke zajednice Grada Splita i Općine Klis i grada Sinja.

I ove godine, paralelno sa sajmom vjenčanja, u staklenoj galeriji Spaladium arene održat će se sajam kozmetike, zdravlja i estetike Beauty expo na kojem će se predstaviti vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre i ordinacije. Posjetitelji će imati priliku uživati u beauty tretmanima izlagača sajma. Sajam i ove godine ima humanitarni karakter, a sav prihod od humanitarne revije i prodaji torti bit će doniran Udruzi Anđeli iz Splita.

Komentiraj