uvijek na mreži

Divni, uspješni, normalni…ELFS-i

Poznati modni dvojac stiže početkom lipnja na Montura Split fashion destination

U svom poslu imam prigodu surađivati sa različitim modnim kreatorima, a danas sam se još se jednom osvjedočila kako su oni najuspješniji zapravo najnormalniji. Na proslavi drugog rođendana trgovine ELFS u Splitu, porazgovarala sam s  Aleksandrom Šekuljicom i Ivanom Tandarićem o svemu i svačemu, a jedno od prvih pitanja bilo je naravno, jesu li zadovoljni Splićankama i Splićanima?
Aleksandar:
Naravno da jesmo. Znali smo u startu da je Split grad u kojem se itekako prate modni trendovi i kako ćemo vrlo brzo ostvariti odličnu suradnju.
Ivan: Na koncu, moramo reći i kako ovdje ne dolaze samo Splićani već i ljudi iz svih drugih krajeva, a naravno ni turisti nas ne zaobilaze.
Nedavno ste predstavili vašu kolekciju ”First lady” koja je inspirirana prvom damom Amerike. Kako surađujete sa našim političarkama?
Aleksandar:
Iznenadili smo se kad smo dobili poziv na suradnju s Predsjednicom RH Kolindom Grabar Kitarović i naravno da smo se razveselili.
Stižete u lipnju na naš jedini modni događaj Montura Split fashion destination?
Ivan: Jako se radujemo što ćemo pokazati našu novu kolekciju koja inspiraciju osim u Melaniji Trump svakako vuče i od druge poznate prve dame – Jacqueline Kennedy. No, to neće biti jedino što ćemo pokazati na Monturi.
Više uskoro u videu koji slijedi.

Komentiraj