uvijek na mreži

‘Fishing adventure’ pobjednici ‘Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022.

Posada broda ‘Fishing adventure’ s kapetanom Marijom Živkovićem pobjednici su Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022. Drugo mjesto osvojila je posada broda ‘Capo’ i kapetan Boško Gruica, dok su treći posada broda ‘Nikad dosta’ i kapetan Duje Ostojić. 

Pobjedu za najveću tunu tešku 66,7 kg zavrijedila je posada broda ‘Carla’ s kapetanom Danielom Lukešem.

Pobjednici 7.Tune fever Marine Frapa Rogoznica posada broda ‘Fishing adventure’ itekako je ponosna na uloženi trud i osvojenu pobjedu: -Bilo je naporno, ali isplatilo se jer smo obranili lanjsku pobjedu na Tuni fever u Rogoznici. Nadam se da ćemo uspjeti otići na Svjetsko prvenstvo u Kostarici. – kaže kapetan Marijo Živković.

Sreću zbog nagrade za najtežu tunu nisu skrivali iskusni ribolovci s broda ‘Carla’: -Bilo je ovo izvrsno natjecanje, čestitamo svima, a mi smo imali malo više sreće i izvukli najveću tunu od 66 kilograma. Bila je poprilično uporna, izvlačili smo je čak 50 minuta i na kraju je uspješno svladali.-kaže Šibenčanin Sem Žurić s broda ‘Carla’. 

Pobjednicima natjecanja nagrade je uručila Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica, a svima je čestitao Boris Županović, predsjednik splitskog kluba ‘Big game Croatia’ i organizator manifestacije. Zahvalio je i svim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja u Rogoznici: -Nadam se da ste uživali u izvrsnom ribolovu čime se još jednom dokazalo da je Rogoznica hot spot destinacija za ribolovni turizam, a doživljaj na moru vrijedan je svakog osvojenog boda.

-kazao je Županović.

Zahvalio je i suorganizatorima i domaćinima Marini Frapa te Hrvatskoj turističkoj zajednici i Šibensko-kninskoj županiji.

Komentiraj