uvijek na mreži

FOTOGALERIJA: Plesači splitskog kluba Talent studio M osvojili Opatiju i kvalificirali se na svjetsko prvenstvo

Plesači su osvojili 8 trofeja, pet zlata, dva srebra i jednu broncu

Plesačice ‘Talent Studija M’ vratile su se sa državnog plesnog natjecanja Dance Star, koje se održalo 1. i 2.ožujka u Opatiji. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo više od 2000 plesača iz raznih klubova Hrvatske i inozemstva, Splićanke su se vratile kući s 8 trofeja i to pet zlatnih, dva srebrna te jednim brončanim.

  • U Opatiji je bilo izvrsno, djeca su ispunila sva nasa očekivanja, bilo je zabave i plesa – kazala nam je predsjednica kluba Marina Đurović Ćelić te dodala:
  • Nakon natjecanja slavilo se dugo u noc i zaista je veliki uspjeh i blagoslov danas skupiti svu tu djecu u ovakav sport, a onda ih i odgajati u predivne ljude. To nam je svakako najbitnija misija. One su zaista predivne, poslušne, gdje god dođemo same pohvale primamo kako imamo predivno odgojenu djecu i to mi je najveći uspjeh. Sva zlata i svi trofeji samo su dokaz i nagrada za njihov uložen trud, ljubav i energiju u cijelu plesnu priču- zaključila je Marina.

U Opatiji se predstavilo 120 plesača ovog kluba pod vodstvom glavne trenerice Tihe Bogdanović, a predstavili su se s ukupno 11 koreografija.

Odličnim plasmanom u Opatiji ‘Talent Studio M’ se kvalificirao na svjetsko prvenstvo World Dance Star Master, koje će se održati od 22. – 26. svibnja ove godine u Poreču.

Komentiraj