uvijek na mreži

Gastro ribarnica Brač otvorena i u Beču

Braća Ivo i Toni Bartulović, vlasnici Gastro Ribarnica Brač, skupa su s poslovnim partnerom Milanom Prgometom proteklog vikenda otvorili ekskluzivnu ribarnicu u austrijskoj prijestolnici.

I Beč je dobio pristup moru – i to onom najljepšem, Jadranskom. Ribarnica pod nazivom«Gastro Fisch Brač» otvorena je u Neubau-u (Zollergasse 12), jednom od najprestižnijih kvartova Beča, tek desetak minuta hoda od strogog centra grada.

Među mnogobrojnim gostima, na otvaranju su bili hrvatska veleposlanica u Austriji Vesna Cvjetković, hrvatski nogometaš s austrijskom putovnicom Ivica Vastić, zatim vlasnici brojnih poznatih tvrtki u Hrvatsko, renomirani hrvatski i bečki ugostitelji, te mnogi drugi.

Splitski restoran «Gusar» zajedno s vlasnikom Marko Balićem i cijelim timom oduševio je cateringom, a highlight večeri je bila Bluefin Tuna renomirane tvrtke «Kali Tuna». Godinama je ova za uzgoj zahtjevna vrsta bila rezervirana isključivo za japansko tržište, dok se odnedavno ekskluzivno nalazi u ponudi Gastro Ribarnica Brač za Dalmaciju i Austriju. S ovom namirnicom i najzahtjevniji kupci u Beču dobili su iznimno cijenjen proizvod na svjetskoj razini koji se savršeno uklapa u cjelokupnu ponudu.

Sama ideja rodila se 2016 godine, a projekt je krenuo s realizacijom u 2018. te je u samo tri mjeseca projekt uređenja realiziran.

Interes javnosti prije samog otvorenja kao i na otvorenju je pokazatelj da je Beču samo još ovo nedostajalo u njegovoj svestranoj internacionalnoj ponudi, ističu vlasnici ribarnice.

Izvor:  Kroativ.at

Komentiraj