uvijek na mreži

Glazbenici Ivica Badurina i Pjero Mirić pripremili novi klapski hit

Prva suradnja Ivice Badurine i Pjera Mirića dogodila se u pjesmi klape Niko ''Svaki mi nut Božji''

Kad umjetničke sastojke zamiješaju Ivica Badurina glazbenik iza čijeg potpisa stoje pjesme  poput onih  ”Da te mogu pismom zvati” ili ”Vilo moja” i Pjero Mirić, sveprisutni splitski tekstopisac čije su stihove pjevale gotovo sve najbolje naše klape, onda je sigurno da se kuha neki novi hit, nova glazbena poslastica.

Plod takve suradnje je pjesma ”Svaki minut Božji” koju je snimila uspješna zadarska klapa Niko. Instrumentalni aranžman je potpisao Leo Škaro, a vokalni Vjekoslav Šuljić. Spot za pjesmu je prije nekoliko dana snimljen u Zadru, pod redateljskom  palicom Igora Goića, a glavnu ulogu u spotu  nosi atraktivna i prelijepa Šibenčanka Tereza Kedžo.

– Baš guštan zbog ostvarene suradnje s gosp. Ivicom Badurinom, a siguran sam da ćemo suradnju i dalje nastaviti. Isto tako moram pohvaliti klapu Niko zbog načina na koji su iznili ovu prekrasnu ljubavnu baladu. Svaki put iznova me veseli kad moje stihove pivaju tako kvalitetni glazbenici ka šta su oni, a meni najvažnije od svega toga je da nakon svih tih pisama ostaju lipe uspomene i brojna prijateljstva. Za ovu pismu sam posebno vezan i nadam se da će se svidit i publici, a poruka bezuvjetne ljubavi koju ova pisma nosi, nadam se da će nam svima bit životna vodilja. – rekao nam je Pjero Mirić, autor stihova pisme Svaki minut Božji.

Komentiraj