uvijek na mreži

GORAN KARAN: Snimite mobitelom poljubac s voljenom osobom i postanite dijelom spota “Jednom dnevno”

Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na sudjelovanje u snimanju video spota za pjesmu ‘Jednom dnevno’. Video ćemo prezentirati kao mali ljubavni glazbeni recept za Valentinovo – poručio je Goran Karan i pojasnio propozicije:

– Želite li biti dijelom stvaranja ovog spota, molim vas prvo poslušajte pjesmu. Ako se slažete s porukom pjesme i želite vašim poljupcem začiniti video za pjesmu, onda, u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi, dođite s najdražom osobom na ono posebno ‘vaše’ mjesto. Okrenite vaš mobitel vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, zatim uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac. Neka to, za potrebe ovog spota, bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi. Ako video snimate u večernjim satima, za dobru snimku trebat će vam dodatno osvjetljenje. Nakon toga, možda vam i ne treba. A, što se mene tiče,  možete ugasiti i snimanje. U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji još jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu ‘Jednom dnevno’ i tako  premostiti daljinu i njemu ili njoj čestitati Valentinovo. Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru. Ili poljubite fotografiju voljene osobe na zaslonu… Ili… ma, znam ja, smislit ćete vi nešto posebno. Tu digitalnu poruku u boci, taj vaš ciljani solo poljubac ćemo za ovu priliku nazvati – poljubac u boci.

Video treba poslati na mail goranjednomdnevno@gmail.com preko WeTransfera. 

– Dragi ljudi, da bismo ‘Jednom dnevno’ učinili dokumentom i vaše ljubavi, to valja napraviti na takav način da svi budemo sretni i zadovoljni. Želimo biti u okvirima zakonske regulative i vlastite slobodne volje. To Vam, lipi moji, znači da, trebate imati preko 18 godina i da video šaljete i ustupate svojom dobrom voljom i bez naknade. Dakle, dobrodošli u naš ekskluzivni klub Dobrovoljnih davatelja poljubaca. Dvadeset najboljih poljubaca, po izboru redatelja Željka Petreša i mene, ulaze u spot za pjesmu ‘Jednom dnevno’. Da bi pjesmu predstavili u vrijeme Valentinova, rok za slanje snimljenih poljubaca je do dvadesetpetog siječnja 2019. godine. Sritna vam Nova godina i – ljubite se, bar jednom dnevno poručio je Karan.

Komentiraj