uvijek na mreži

Gradonačelnikovi zamjenici na konferenciji za medije: “Nastavit ćemo kao Andro davati sve od sebe za Split“

Nakon objave ravnatelja KBC-a Split, dr. Ive Jurićada gradonačelnik Andro Krstulović Opara boluje od zloćudnog tumora, danas je u zgradi Gradske uprave održana konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili zamjenici gradonačelnika Jelena Hrgović i Nino Vela. Grad Split nastavlja normalno funkcionirati, kazala je uvodno zamjenica Hrgović, te nastavila:

„Zbog vijesti koje smo primili jutros, gradonačelnik će biti kratko odsutan, a mi ćemo kao, njegovi zamjenici, na sebe preuzeti sve dužnosti koje je gradonačelnik obavljao. Redovno održavamo kolegije sa savjetnicima i našim suradnicima. Proteklih sedam mjeseci nismo se odmarali i u tom smislu nastavljamo naprijed kako smo i započeli. Imamo dobru vjeru u ovoj stvari i vjerujemo da će sve izaći na dobro. Naš gradonačelnik Andro Krstulović Opara je ozbiljan čovjek, ozbiljan gradonačelnik i borac, te smo zajedno svi uz njega. Dajemo mu punu ljudsku podršku, a isto tako uložit ćemo maksimalne napore, još više nego do sada, da grad besprijekorno funkcionira. Ozbiljno smo prihvatili svoje dužnosti 14. lipnja kada smo dobili povjerenje svojih sugrađana za dužnosti gradonačelnika i dogradonačelnika. U tom smislu nastavljamo dalje“, poručila je zamjenica Hrgović. Ovim porukama pridružio se i zamjenik Vela kazavši kako ovaku izvanrednu situaciju nije moguće predvidjeti.

S našim gradonačelnikom došli smo kao jedan dobar tim. Između sebe smo se uvijek koordinirali, dogovarali, prihvaćali sve poslove, suočavali se s problemima te ih rješavali svakog dana. Ovo je veliki izazov. Andro je veliki čovjek našeg tima i uvijek je nezgodno ostati bez takvog vodećeg čovjeka. Malo nam se raspored promijenio, jer cijeli onaj veliki posao koji je Andro vukao sada mi moramo. Jelena i ja smo od prvog dana imali usklađene aktivnosti i tako nastavljamo dalje. Svakog dana radimo i cijele sebe dajemo ovom poslu kao što bi i naš Andro sebe dao“, kazao je zamjenik Vela poželjevši pri tome gradonačelniku što brži oporavak i povratak na dužnost.

„Uz Božju pomoć nadam se da će nam se Andro što prije vratiti“, poručio je Vela na kraju konferencije.

Komentiraj