uvijek na mreži

Hajduk krenuo s pripremama, u utrku za Ljubičića uključio se Giresunspor

Splitski Hajduk krenuo je s pripremama za drugi dio sezone, a na prozivci u ponedjeljak popodne pojavio se 31 igrač.
Popis kojeg je sastavio španjolski trener Joan Carillo izgleda ovako:
Dante Stipica, Ivo Grbić, Zoran Nižić, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Lorenco Šimić, Hysen Memolla, Josip Kvesić, Savvas, Zvonimir Kožulj, Toma Bašić, Anthony Kalik, Barry Hamza, Nikola Vlašić, Frane Vojković, Tonći Mujan, Ante Erceg, Márkó Futács, Ahmed Said Said, Franck Ohandza, Ivan Mastelić, Deni Jurić, Josip Bašić, Hrvoje Relota, Bruno Budalić, Petar Bosančić, Ante Vrljičak, Boris Rapaić, Marko Bencun, Marin Ljubić te Ivan Prtajin.
Zanimljivo je da na prozivci nisu bile nade iz B momčadi, Ivan Jandrek i Nicholas Llanos, pa se još ne zna znači li to da su u potrazi za novom sredinom.
Hajduk takodjer, još razmišlja o pojačanjima te su po svemu sudeći na listi želja i bivši igrači bijelih Dinko Trebotić, Steven Luštica i Marin Ljubičić. Naravno, siječanjski prijelazni rok ujedno je i utrka s drugim klubovima, pa je tako u ponedjeljak u turskim medijima objavljeno kako je za zadnjeg veznog Marina Ljubičića zainteresiran tamošnji drugoligaš Giresunspor. Oni Ljubičiću nude prijelaz iz slovačke Dunajske Strede za oko 150.000 eura po sezoni.
Komentiraj