uvijek na mreži

Harry i Meghan: Bojali su se boje kože našeg sina

CBS je prikazao intervju s Oprah Winfrey u kojem su prvi put otvoreno pričali o razlozima odlaska s dvora

Američka televizijska kuća CBS sinoć je emitirala intervju Oprah Winfrey s princom Harryem i Meghan Markle za koji se očekivalo kako će podići veliku prašinu.

Iako je bilo najavljeno da će intervju trajati 90 minuta, zbog velikog interesa emitirala se puna verzija od 120 minuta, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa govorili su o razlozima napuštanja dvora, svom životu u SAD i o Meganinoj novoj trudnoći koju su objavili na Valentinovo. U prvom dijelu razgovora Oprah je razgovarala samo s Meghan, a voditeljica je odmah napomenula kako razgovor nema zabranjenih tema, da Meghan ne zna pitanja unaprijed te da za intervju neće biti plaćena.

– Tri dana prije našeg vjenčanja mi smo se zapravo vjenčali. To nitko ni ne zna, ali nazvali smo nadbiskupa i zamolili za intimnu ceremoniju. Spektakl je bio za cijeli svijet, a to je bilo samo za nas. Što se tiče kraljevske porodice, ja ustvari nisam uopće puno znala o njima. Nisam ih ni guglala posebno nakon što smo počeli hodati. Jedno je imati nekakvu predstavu o tome što je to monarhija, a sasvim drugo kad ti se to dogodi iz prve ruke. Mi u SAD-u nemamo dojam što Britancima predstavlja kraljevska porodica. Doima se kao kakva bajka izvana, ali to nije tako – rekla je. 

  • Čašu su prelila nagađanja o boji kože koju bi Archie mogao imati, odnosno bojazan kako će biti suviše crne boje.

Kad se harry priključio intervjuu, Megan mu je prepustila da Oprah i publici otkrije kako par očekuje djevojčicu. Neizbježna tema bila je i njihovo napuštanje kraljevske porodice, statusa i obaveza koje su ranije imali.- Nismo imali izbora. Nisam htio da se ponovi povijest – piše Večernji list.

Foto: CBS

Komentiraj