uvijek na mreži

Higijenska točka od danas i u Splitu!

Higijenska točka – Digitalni uređaj za dezinfekciju ruku sa zaslonom za prikazivanje vizualnih komunikacija zahvaljujući ekskluzivnom uvozniku slovenskoj tvrtki KODA events, od danas se može vidjeti i u Splitu. Naime, vlasnici tvrtke koja je do sada bila poznata po organizaciji glazbenih spektakla u Sloveniji pri čemu su koncerti 2cellosa, Petra Graše, Bebeka, Balaševića itd. okupljali desetke tisuća ljudi, zatečeni pandemijom Covida 19, odlučili su ući u borbu protiv virusa.

  • Dezinfekcija ruku je u mnogim zemljama bila redovita pojava i prije pojave korone, a vizualne komunikacije su odavno već prisutne kod nas. Tražili smo uređaj koji će to objediniti i kad smo pronašli ovaj sa LG LCD zaslonom, odlučili smo ih kupiti i ponuditi slovenskom tržištu. Naravno, ubrzo smo preko naših glazbenih suradnika u Splitu otkrili interes i kod vas pa smo prvi uređaj postavili u samom središtu grada, u objektu Waffle expres, pored Đardina – kazali su nam.

Digitalni uređaj za dezinfekciju ruku sa zaslonom je posebnih karakteristika: dispenzer dezificijensa ima 5000 ml i proizvede gotovo 16 000 ispusta, led ekran ima 21,5 incha, foto i video sadržaj se može mijenjati sa udaljene lokacije, a ukupno se može postaviti 8GB sadržaja i za razliku od svih dezinfikatora koje se mogu pronaći na našem tržištu, ovaj je svojim elegantnim izgledom – najposebniji. 

Više informacija o Higijenskoj točki možete dobiti na mail higijenskatočka@gmail.com ili na mob. 091 9772468.


Komentiraj