uvijek na mreži

HIT CABARET “PREKO VEZE” STIŽE U SRIJEDU U SPLIT

Nakon što su ulaznice za cabaret “Preko veze” razgrabljene u svega 3 dana od početka prodaje, najavljena je i druga izvedba u 18 sati.A koliko Split cijeni dobre predstave pokazuje odaziv publike te je i druga izvedba skoro rasprodana.Cabaret „Preko veze“ jedna je od onih predstava u kojoj su publika i kazališni kritičati od prvog dana ujedinjeni u stavu kako se radi o vrhunskoj predstavi, jer „Preko veze“ se odmah nakon premijere u veljači plasirala u najpopularniju predstavu ove kazališne sezone u zagrebačkom „Kerempuhu“ u koprodukciji s kazalištem „Moruzgva“.
A kako i ne bi kad uz izvrsnu glumačku postavu, koju čine Mila Elegović, Ana Begić, Ana Maras Harmander i Linda Begonja, nadodate tekst i režiju Ivana Lea Leme – uspjeh je zajamčen.Cabaret “Preko veze” u formi dinamičnog, zabavnog i duhovitog stand-upa priča publici sudbine žena, majki, kraljica i štoviše Hrvatica koje svoje živote grade pomoću omiljenog sredstva napredovanja na ovim prostorima – veza i vezica.

Ravnateljica kazališta “Moruzgva” Ecija Ojdanić unatoč velikoj gužvi pred novi nastup u televizijskom show-u “Ples sa zvijezdama” dala nam je kratku izjavu:
“Kad me pitate dal me iznenadio odaziv, i jest i nije. Mislim da je kazalište Moruzgva odigranim predstavama u Splitu (Brodolomke, Otpisane, Gola u kavezu..) zadobilo povjerenje publike da za cijenu ulaznice sigurno dobivaju i kvalitetnu predstavu. Gledajući na rasprodane dvorane koje su prijašnje predstave imale očekivala sam da to povjerenje poklone i cabaretu “Preko veze”. No naravno da me iznenadilo da je predstava rasprodana u 3 dana. Ali to je moj Split i nadam se da ih nikad nećemo razočarati. Sad mi je najviše žao što zbog obveza ne mogu igrati u srijedu u Splitu, ali glumačka ekipa je stvarno vrhunska. Meni ostaje da čekam zimu i neka nova gostovanja u Splitu pa da i ja zaigram pred mojom publikom.”
Fantasticna glumacka podjela i genijalni Ivan Leo Lemo garant su vrhunske zabave u dvorani Lora 04. ožujka s izvedbama u 18 i 20 sati.
Ulaznice za cabaret „Preko veze“u prodaji su na blagajni dvorane Lora svaki dan od 15 do 19 sati te online u sustavu Croatia ticketsInfo i rezervacije na broj telefona 091 972 0540 i na FB stranici Amadeus events.Cijena ulaznice je 80 kuna.

Komentiraj