uvijek na mreži

I druga izvedba komedije “Ero s ovoga svijeta” gotovo rasprodana, požurite po ulaznice!

JOŠ MALO ULAZNICA OSTALO ZA KOMEDIJU “ERO S OVOGA SVIJETA” 

U subotu, 23. ožujka stiže nam urnebesna komedija “Ero s ovoga svijeta” prepoznatljivog rukopisa legende sarajevske “Audicije” Željka Ninčića.
Interes za nju je itekako velik, a to dokazuje prava pomama za ulaznicama. Prva predstava planula je u 4 dana, a za drugu izvedbu u 21 h ostalo je  svega dvadesetak ulaznica.
Podsjetimo, Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih ‘Audicija’, u svojoj najnovijoj komediji ‘Ero s ovoga svijeta’ utjelovljuje Marinka Ćutuka (Ero s ovoga svijeta) i  Veselog (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije.
Koje su najnovije kletve, što ga danas čini ‘neuroznim’ i ‘čami li još uvijek čekajući’ saznat ćemo od Marinka, dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.
Komediju “Ero s ovoga svijeta” pogledajte:u Dubrovniku  – petak,  22.3. s početkom u 19:30 h, kino Slobodau Splitu  – subota, 23.3. s početkom u 19:30 h i 21 h,  dvorana Lora.
A ukoliko to još niste napravili požurite po svoj primjerak ulaznica: 
Dubrovnik – na blagajni kina Slobode u Luži od ponedjeljka 18.3. i online u sustavu croatia-tickets.com
Split – na blagajni dvorane Lora od ponedjeljka 18.3. u radnom vremenu od 15-19 h i online u sustavu croatia-tickets.com
Informacije i rezervacije na 091 972 0540 & FB Amadeus events.

Komentiraj