uvijek na mreži

Ivan Rilov: Hajdukovo vraćanje kredita gradu Splitu najbolji je pokazatelj uspješnosti ovoga modela

Sinoć je na Fakultetu, elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje održana redovita godišnja skupština udruge Naš Hajduk, a na dnevnom redu bio je izvještaj o radu za proteklu godinu te usvajanje financijskog i operativnog plana za 2018. godinu.
Na samome početku, okupljenima se obratio tajnik Udruge Ivan Rilov.
Drago mi je vidjeti da na svakoj skupštini ima sve više ljudi i da se polako shvaća važnost dolaska i sudjelovanja. To je dobar pokazatelj, a najbolju potvrdu i najsigurniji pokazatelj uspješnosti ovoga modela je Hajdukovo vraćanje kredita Gradu Splitu.
U nastavku je prezentirao aktivnosti udruge tijekom prošle godine od predstavljanja projekta „Za sva vrimena!“ preko europskog projekta do najnovijih događaja vezanih za predstavljanje tematskog parka i brojnih drugih uspješno organiziranih događaja, tribina i aktivnosti na koje je, kako je istaknuo, utrošeno više od 25 000 volonterskih sati, a sve više volontera se priključuje radu Udruge.
Financijski i operativni plan predstavio je Ante Krnić, a na skupštini je predstavljen i voditelj Odjela za članstvo Tomislav Babić koji je također iznio financijski plan i plan budućih operativnih aktivnosti Odjela za članstvo uz prezentaciju statističkih podataka za prošlu godinu te s naglaskom na buduće aktivnosti.
Plan je odjela u sljedećoj godini svakako povećanje broja članova, ali i poboljšanje komunikacije s njima raznim kanalima. Važan dio učlanjivanja čine naše terenske akcije, ali i akcije Društava prijatelja Hajduka na terenu, a želja nam je ove godine „probuditi“ Split i povećati broj članova u gradu, izdvojio je Babić iz bogatog plana djelovanja Odjela za članstvo.
Tijek projekta i važnost sudjelovanja u nastavku otkupa dionica „Za sva vremena!“ istaknuo je voditelj Tomislav Mikulić.
Tijekom sljedeće godine naš fokus ostaje na ovome projektu i na tematskom parku i kako smo već više puta naglašavali, njegov uspjeh znači i da smo „blindirali“ 24,53 posto dionica kluba koje su u vlasništvu udruge.
U projekt se do sredine prosinca uključilo 2180 sudionika, a plan je da u budućem periodu brojka dosegne 3000.
Ovo je projekt svih nas i svi smo svjesni važnosti njegova uspjeha, a da bi dosegli 3000 sudionika,odnosno 5000 koliko je želja da na kraju budu, potreban je i angažman svih nas, pozvao je Ivan Rilov sve koji nisu da se uključe, ali i da informiraju ljude oko sebe o projektu i njegovoj važnosti.
Na kraju, održana je i Ćakula vodstva udruge s članovima.

Komentiraj