uvijek na mreži

Karoglan: Izgubili smo, ali ovo je još jedna spoznaja da smo na pravom putu 

 

Pamtit će Zmijavci dugo taj povijesni dvoboj protiv Slaven Belupa u kojem je domaća Croatia izgubila s 1:0 i nije se plasirala među najboljih šesnaest momčadi u Kupu Hrvatske. Pamtit će da su imali prigodu za veliko iznenađenje. Slaven je, baš kako i dolikuje prvoligašu, dominirao, poveo s 1:0 golom Katića u 34. minuti, a onda je u posljednjih deset minuta krenuo juriš iz Zmijavaca. Momci iz Koprivnice stisnuli su se u svoj šesnaesterac, ispucavali nasumce lopte, a jurišnici trenera Mislava Karoglana iz minute u minutu bivali su sve žešći. U totalnoj gostujućoj panici bilo je i nesreće za domaćine, udarac kapetana Ćapina u posljednjoj minuti krajnjim naporom obranio je Marković, pa je na jedan ubačaj u peterac lopta šetala, samo su centimetri nedostajali da je netko ubacio u mrežu.
– Uh, da je trajalo još pet minuta zabili bismo im dva gola. Ali, dobri su momci, nismo se osramotili, zar ne – konstataciju, pitanja i odgovore dala su nam dvojica navijača Croatije, koji su sat nakon utakmice još raspravljali i žalili za velikim iznenađenjem.
Ali, nemaju za čim žaliti u Zmijavcima, u devedeset minuta pokazali su da su na pravom putu, u malenom mjestu Imotske krajine radi se kvalitetno, Croatia se ima s čim ponositi.
– Ma, to je pravi klub. I malo im je nedostajalo za poravnanje. Vidi se dobar rad – kazivao je slavni Ivan Gudelj, koji nije propustio ovu utakmicu.
Naravno, takve pohvale mogu goditi mladom treneru Mislavu Karoglanu, koji je nakon utakmice uzdignute glave mogao hodati Zmijavcima.
– Ponosan sam na moje igrače, nikoga ne trebam izdvajati. Kada smo u drugom dijelu zaigrali ofenzivnije imali smo više prigoda, vidjeli ste što smo Slavenu napravili posljednjih desetak minuta. Da, izgubili smo, ali ja sam dobio još jednu spoznaju da radim s odličnom momčadi, da smo na pravom putu – novinarima je kazivao Karoglan.
Komentiraj