uvijek na mreži

Kedžo uoči Cedevite: Vjerujemo u sebe

Traži se ulaznica više, nema uopće dvojbi da će u nedjelju u 20.30 biti pakleno na Gripama. Split će u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja za prvaka Hrvatske ugostiti Cedevitu, utakmica se igra u 20.30 sati, bit će to prava kruna odlične sezone za “žute”. “Totalno žutilo” se nastavlja, imat će momčad Ivice Skelina što reći Cedeviti. Baš s Cedevitom je i započela ovosezonska lijepa “žuta” priča, u 1. kolu Split je u Zagrebu bio bolji od Zagrepčana i najavio da bi se mogle dogoditi velike stvari. A “totalno žutilo” praktički je započelo u siječnju kada je na Gripama pala Cedevita. Svaki nekoliko mjeseci Split pobjedom nad Cedevitom potvrđuje da je ove sezone vrhunska momčad.
– Idemo uživati, napravili smo odličan posao ove sezone. Ovo su utakmice za gušt – rekao je Splitov trener Ivica Skelin.
Da ne bi bilo zabune, zadovoljstvo postignutim nije promijenilo razmišljanja na Gripama, “žuti” žele i do finala prvenstva Hrvatske.
– Vjerujemo da imamo svoju šansu, da ne vjerujemo u sebe ne bismo ni bili ovdje gdje smo sada – kazao je ponajbolji Splitov igrač Mateo Kedžo.

Komentiraj