uvijek na mreži

Klapa Šufit najavljuje veliki klapski koncert na Šalati


Glazbeni spektakl klapskih fenomena održati će se 15.06.2019., u 20.00 sati na Šalati. Izvođači će biti Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi (K.Kambelovac), klapa Maslina i klapa Šufit.
Klapa Šufit dolazi na koncetni spektakl “Klape pod zvjedanim nebom Šalate“u pravom trenutku sa nekoliko velikih uspijeha. Osvojenim Porinom za album “Oprosti dušo”, velikim priznanjem za pjesmu “Ne diraj moju ljubav” i novim singlom.
Klape pod zvjedanim nebom Šalate” nizom svojih uspješnica na omiljenom zagrebačkom otvorenom prostoru koji je upravo idealan za koncerte zbog svoje sjajne lokacije, amfiteatarskog oblika gledališta i sjajne glazbene povijesti Šalate na kojoj se desetljećima  održavaju veliki koncerti. Nastupili su na svim velikim klapskim koncertima u Zagrebu (Dom sportova, Cibona, KD V. Lisinski), a prvi put će zapjevati na Šalati čemu se jako vesele. – Klapa intenzivno radi na koncertnoj promociji novog albuma kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji, a i šire. Tjedan dana prije nastupa na Šalati, promovirati ćemo na CMC festivalu novu pjesmu “Od kad tebe znam”, za koju se spremamo snimiti i spot. Ovim putem pozivam sve ljubitelje klapske pisme da dođu 15.06. na Šalatu, pa da svi skupa zapivamo i dobro se zabavimo- rekao je Zdeslav Mišurac, član klape Šufit.
Komentiraj