uvijek na mreži

Kolege se dirljivim porukama opraštaju od Ive Gregurevića

Vijest o smrti legendarnog Ive Gregurevića rastužila je mnoge njegove kolege koji se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Anja Šovagović je uz fotografiju sa Filmskog festivala u Puli na Instagramu  citirala pjesmu: Golubice bijela, što si nevesela? Kako ne bih jadna, nevesela bila kad moj dragi golub bijeli od mene se dijeli! On sad ljubi lice druge golubice. Druge golubice , moje drugarice…leti, Ivo! Leti, majstore!

Glumica Urša Raukar Gamulin na Facebook profilu je napisala:

“Želim da me pamte isključivo po ulogama”

I hoćemo, mili, pamtit ćemo Te po Tvojim mnogim senzacionalnim, nenadmašnim ulogama, kazališnim, televizijskim i filmskim. Jer u svemu si bio sjajajn, neponovljiv i jedinstven. S Tobom u našim srcima zauvijek ostaje i tvoje Orašje, Bosanska Posavina, Tvoj rodni kraj koji si toliko volio.

Mili moj!

Emir Hadžihafizbegović je napisao na Twitteru:

– Napustio nas je veliki čovjek i glumac. Moj veliki prijatelj i filmski partner Ivo Gregurević. Hvala mu za sve što je ostavio ljepoti filmske umjetnosti i hvala mu za svaki kadar koji smo uradili zajedno. Bog neka upokoji tvoju dobru dušu, Ivo moj plemeniti.

Areta Ćurković:

Samozatajan, tih …a onda odjednom ispričane priče da samo ne trepneš nego slušaš i guštaš. Nekoliko puta sam imala čast biti u kadru s velikanom. Utremirana, ali hrabra jer je uvijek imao neki savjet ili pošalicu. Neki mir da će sve biti dobro. Od puno prizora i događaja nikad neću zaboraviti sliku Ive i glumačke muške ekipe u Lici u zanosu, a Karakas im svira na harmonici. Ivo ganut i galantan. A i dugi Ivin zagrljaj nakon premijere Kino Lika u Puli i…ah..tužna sam… Ivo je baš bio frajer u pravom smislu… Zahvalna, želim ti miran san.

Ornela Vištica je uz zajedničku fotografiju na Instagramu napisala Počivajte u miru. Hvala Vam.

Komentiraj