uvijek na mreži

Kopić: Kada zbrojim sve utakmice i treninga zadovoljan sam 

 
Pobjedom protiv slovačkog Trenčina od 4:2 Hajduk je zaključio prijateljske utakmice u Turskoj. Prvih sat vremena Hajduk je igrao u sastavu Stipica – Šehić, Ismajli, Savvas, Fomitschow – Kožulj, Jurić, Hamza – Teklić, Kovačević, Gyurcso, a posljednjih pola sata igrali su Letica – Juranović, Nižić, Ismajli, Bradarić – T. Bašić, Radošević, Hamza – Said, Ohandza, Šego. Strijelci su bili Gyurcso u 17. i 51. minuti, Hamza u 64. te Said u 81. minuti. Dva pogotka postigao je Adam Gyursco, mađarski krilni napadač što je sigurno zadovoljilo trenera Željka Kopića.
– Generalno smo odigrali smo dobru utakmicu u kojoj smo postigli četiri gola. Vidljivo je prisutan mentalni i fizički umor, bili smo malo sporiji u reakcijama. Ali kada uzmem sve utakmice i treninge, zadovoljan sam s momcima. Svjestan sam da je bilo dosta teških treninga i zahtjevnih susreta, ali sve u svemu zadovoljan sam. – rekao je Kopić. 
Hajdukov trener smatra da još ima dosta prostora za napredak.
– Vidjelo se dosta u ova tri dvoboja. Tendencija će biti da igramo prema naprijed, da napravimo sve da mi budemo ti koji diktiramo igru. Vidim da ima dobrih stvari, ali svjestan sam da ima još puno posla – zaključio je Hajdukov trener.
 
 
foto: hajduk.hr/Robert Matić
Komentiraj