uvijek na mreži

Kopić: Želimo se nametnuti na Maksimiru

“Bijeli” će u nedjelju (15 sati) na Maksimiru gostovati kod Lokomotive, Željko Kopić na klupi je odradio dvije velike pobjede, onu u kupu protiv Osijeka, pa je onda srušio Rijeku na Rujevici.
– Nakon ovih prošlotjednih utakmica stavili smo naglasak na odmor i regeneraciju. Ali, odradili smo sve što smo planirali što se tiče treninga. Imamo nekih sitnih problema što se tiče ozljeda, nema Ercega, koji ima tri žuta kartona – kazao je Kopić.
Svjestan je Hajdukov trener da njemu i momčadi neće biti lako u dvoboju protiv Lokomotive.
– Lokomotiva je kvalitetna momčad s nekoliko potentnih pojedinaca, a dobra je vijest što se igra na Maksimiru, jer je travnjak puno bolji od onog u Kranjčevićevoj. Igrači su uvijek zadovoljniji kad se igra na kvalitetnom travnjaku, a tako je i s onima, koji gledaju utakmicu – rekao je Kopić.
Hajduk će biti kao i u ovim posljednjim utakmicama, agresivan i napadački raspoložen, Kopić želi uvesti neke standarde. S tim da o samoj momčadi, koja će istrčati na Maksimiru nije želio govoriti, jer ima nekih problema s ozljedama.
– Želimo se nametnuti, kontrolirati igru. Ercega trebamo nadomjestiti, daje nam puno onog što želimo vidjeti od ekipe. Maksimalan je u izvršavanju svega što dogovorimo, još ću vidjeti tko će ga zamijeniti. Vidjet ćemo, o tome tko će na vratar odlučit ćemo prije utakmice. A imamo smo problema sa Saidom, Nižićem, Hamzom, Memollom, ima još vremena do nedjelje – zaključio je Kopić.

Komentiraj