uvijek na mreži

Krediti po mjeri za svakog klijenta

Piše: Ana Kotoraš

Dragi moji čitatelji  tema koja bi Vas mogla zainteresirati, a i uvijek je aktualna, bez obzira koje je doba godine i kakve su okolnosti u kojima živimo su KREDITI.

KentBanka u svojoj ponudi nudi široku paletu kreditnih proizvoda, tako da svaki klijent kod nas može pronaći kreditnu liniju koja mu u trenutnom životnom  periodu zadovoljava financijske potrebe.  

Našim klijentima nudimo različite vrste kredita sukladno različitim namjenama.

Danas bih Vam ukratko predstavila  NENAMJENSKI KREDIT kod kojeg klijenti sredstva iz kredita dobivaju direktno na svoj kunski tekući račun, te sa tim istim sredstvima samostalno mogu upravljati, bilo da se radi o uređenju doma, o putovanju, školovanju djece, kupnje automobila…. 

Osnovne karakteristike NENAMJENSKOG KREDITA UZ FIKSNU KAMATNU STOPU su: 

Iznos: od 4.000,00 -230.000,00 HRK (500,00-30.600,00 EUR)

Kamatna stopa: HRK ako ste klijent banke 5,90% za HRK, za eure 5,80 % , ako ipak ne bankarite s KentBankom, kamatna stopa na na HRK i eure je 6,40 %.

Kamatna stopa je na cijeli rok otplate kredita fiksna.

Naknada za obradu kredita je 0,30%

Ali to nije sve što bi Vas moglo zanimati…

U svemu naprijed navedenom je važno naglasiti da KentBanka  svojim klijentima prilikom obrade kredita nudi i personaliziranu ponudu, što znači da bez obzira na katalog kreditnih proizvoda koje Banka nudi, iskusni bankari sastavljaju kreditnu liniju za svakog klijenta posebno, prilagođeno njegovim potrebama i zahtjevima.

Zato nas posjetite u poslovnici KentBanke Split, Domovinskog rata 27c i osmislite kredit koji će Vam u potpunosti odgovarati.

Komentiraj