uvijek na mreži

Luka odradio prvi radni dan u Hajduku

Luki Bučeviću danas se ispunio najveći san, jedan od najvećih navijača Hajduka, 19-godišnjak sa sindromom Down, konačno je i službeno postao dio naše obitelji kao punopravni zaposlenik Kluba.
Sreću na njegovom licu zbog prvog radnog dana u svom najdražem klubu teško je opisati. Svi su Luku srdačno dočekali, a on je još srdačnije pozdravljao sve koje je sreo na putu, od zaposlenika, trenera, pa do djece u Otvorenoj školi koja su ga dočekala u počasnom špaliru.
Upravo u Otvorenoj školi Luka će provoditi najveći dio svog radnog vremena, a po želji i potrebi pomagat će u Fan Shopu.
– Luka će biti na usluzi treneru i igračima za sve što treba, pokušat ćemo ga uključiti u što više aktivnosti, a kao što možete vidjeti, za početak mu sjajno ide. Već se sprijateljio s djecom koja su ga odmah prihvatila. Drago mi je i zbog njih jer već od malih nogu moraju učiti kako postoje djeca i ljudi s posebnim potrebama i da su oni sastavni dio našeg društva, ravnopravni svima nama – naglasio je voditelj Hajdukove Otvorene škole Ante Rađa.
Presretan je bio i Lukin otac Davor Bučević koji je otpratio svog sina na prvi radni zadatak.
– O Lukinom oduševljenju ne trebam ni govoriti, njemu je Hajduk sve, o Hajduku priča po cijele dana, od kad je čuo da će ga početi raditi ovdje njegovo ushićenje ne prestaje. Danas je tri sata ranije obukao Hajdukovu opremu i jedva je čekao da krenemo – kazao je Lukin otac.
Luka nije bio od velikih riječi, prionuo je odmah poslu, samo je u prolazu dobacio: – Super mi je, ja sam najsretniji čovjek na svijetu.
Luka, dobro nam došao i želimo ti puno sreće i uspjeha na novom radnom mjestu!

Izvor: Hajduk.hr foto: Robert Matic

Komentiraj