uvijek na mreži

Marko Škugor snimio novi spot s barbom Tonijem!


 Nedugo nakon što je objavio novu pjesmu “Vagabundu” Marko Škugor  snimio je novi spot za pjesmu “Taman si mi mira” u glavnoj ulozi su barba Toni i glumica Nada Abrus!Ovom mladom glazbeniku zaista sve ide od ruke, rasprodao je koncert u KD Vatroslav Lisinski 05.03.2019. i najavio novi koncert 25.03. Osvojio  je  nominaciju za Porin u kategoriji “Najbolji album zabavne glazbe” i snimio dva nova spota u mjesec dana.Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom “Samo s tobom sam upoznao ljubav” i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi “Samo s tobom sam upoznao ljubav“, “Ako projdemo” i “Za tebe bih učinio sve“, ovaj šibenski slavuj ne prestaje s radom. Nedavno je objavio spot za novu pjesmu “Vagabundu” koja se već sad naziva novom himnom Dalmacije, a danas ima premijeru za novi spot “Taman si mi mira“. 
U novom spotu glavni akteri priče su legendarna glumica Nada Abrus i neponovljivi barba Toni. Nakon što se proslavio savjetima za healthy life i sve oduševio svojom iskrenošću, Marko je smatrao da takvakarizmatična ličnost mora biti dio njegovog novog spota. Redatelj spota je svima poznati Željko Petreš.
– Redatelj Željko Petreš imao je ideju da spot bude ljubavna priča u kojoj ću ja praktički biti statist. Toni nam je odmah pao na pamet, a njegovu ljubav igra splitska glumica Nada Abrus. U jednoj sceni njih dvoje plešu, a ja im sviram klavir i pjevam. Toni je genijalan, odmah je odradio sve što mu je sugerirao redatelj – kaže Škugor i dodaje kako mu je Toni rekao da njegova glazba liječi.
Mladi glazbenik je trenutno bukiran sa pripremama za velike koncerte u Lisinskom koje će održati ususret Danu žena, 05.03. i 25.03. u organizaciji Scardone i RTL music-a i pripremama za svoju proljetnu glazbenu turneju. 

Komentiraj