uvijek na mreži

Mia Dimšić otkrila goste koji će s njom zapjevati na Gripama

Dok su pripreme u žestokom jeku, a ulaznice pomalo nestaju, vrijeme je da otkrijemo i goste koji će uveličati Mijinu posebnu večer – poručuju organizatori koncerta koji će se održati 20. listopada na Gripama.

Kakvo bi to prijateljstvo bilo kad Domenica ne bi došla podržati svoju prijateljicu Miju na prvom samostalnom koncertu u Splitu. Između brojnih nastupa diljem Hrvatske, angažmana oko promocije nove pjesme i videobroja “Baš, baš” prelijepa Domenica našla je naravno vremena da bude uz Miju na ovoj novoj ,velikoj stepenici njezine karijere.

Iako su i brojne druge kolege bili spremni dati podršku Miji na pozornici, za drugog gosta odluka je pala na nekog sasvim neočekivanog. Iako bi se mnogi glazbenici na Mijinom mjestu odlučili za neko već provjereno ime s dugogodišnjom karijerom Mia je željela dati priliku nekoj mladoj osobi za koju karijera tek započinje. Nakon dugo biranja, preslušavanja, savjetovanja radijskih urednika i glazbenih stručnjaka pojavila se jedna “zvjezdica” koja je zasjala jače od drugih.
Mladu 15-godišnju Đanu Smajo šira javnost upoznala je u showu “Zvjezdice” a njezine interpretacije zapamtili su mnogi. Evo što nam je Đana rekla:

Beskrajno sam zahvalna Miji Dimšić i organizatorima,uz podršku radio postaja,da su baš mene izabrali kao jednu od gošća. Već 5 godina pjevam u glazbenoj udruzi Music Talents koju vodi moja mentorica Teana Kovačević zahvaljujući kojoj sam uspjela napredovati i sagraditi svoj glazbeni ukus. Sretna sam što me ljudi prepoznaju nakon sudjelovanja u dječjem showu Zvjezdice,a ovo će biti odlična prilika da me još bolje upoznaju i to upravo moji Splićani. Kako je Mia osoba koja svojom pozitivom,optimizmom, životnim stihovima i svojim nastupima osvaja srca ,naravno da je kao takva i meni uzor.

Komentiraj