uvijek na mreži

Najev: Prilika za povratak u pozitivni ritam 

Na Gripe u subotu (19 sati) u sklopu 5. kola Hrvatski Telekom Premijer lige stižu Vrijednosnice Osijek. Evo što o toj utakmici kaže Filip Najev.
– Riječ je o respektabilnoj ekipi, nisu za podcijeniti. Moramo biti maksimalno čvrsti, to nam je idealna prilika da se vratimo u pozitivan ritam. Mi na domaćem parketu ne znamo za poraz, trebamo dati sve od sebe da doma budemo nepobjedivi. Nemamo puno vremena za analizu protivnika, igrali smo u Tivtu prije dva dana, gledali smo Osijek sinoć, pogledat ćemo ih i danas. Taj non stop ritam igranja većini igrača je nešto novo, nije lako. Nema se vremena za razmišljati o prošloj utakmici, uvijek je u fokusu sljedeća. Mislim da će na kraju sve skupa biti za nas pozitivno – rekao je Najev.
Na njegove riječi nadovezao se Splitov trener Ivica Skelin.
– Osijek poznajemo dobro, od lani. Igrali smo dosta puta s njima. Imaju nove igrače, dva strana igrača koja su odlična. Bit će jako ozbiljna utakmica. Morat ćemo dati sve od sebe za pobjedu. Moramo igrati dobru obranu, dominirati trkom, u skoku… I dalje smo bez Kedže, to je veliki hendikep za nas, kako napadački, tako i obrambeno – kazao je Skelin.
Komentiraj