uvijek na mreži

Njemački nogometaš André Fomitschow novo je pojačanje u redovima Bijelih

Dvadesetšestogodišnji lijevi bek danas je stavio potpis na ugovor s Hajdukom i već sutra će se priključiti treninzima momčadi Joana Carrilla.
Fomitschow je rođen 7. rujna 1990. godine u Dresdenu, a na Poljud je stigao iz redova NEC Nijmegena gdje je proteklu sezonu bio standardan član nizozemske momčadi upisavši 25 nastupa.
– Vrlo sam sretan što sam potpisao za Hajduk, a sada s golemim optimizmom gledam prema sezoni koja je ispred mene i moje momčadi. U potpunosti sam usredotočen na to da donesem dodatnu kvalitetu, da ispunim sva očekivanja Kluba i navijača. Hajduk je nadaleko u Europi poznat i po svojim navijačima, znam gdje sam stigao, sretan sam zbog svega toga i radujem se početku rada s trenerom i suigračima. Svatko od nas mora biti ponosan što nosi dres kluba s takvom energijom, tako bogatom poviješću – kazao je novi igrač Hajduka.
Nogometnu karijeru André je započeo u Wolfsburgu u kojem je prošao mlađe uzrasne selekcije, a 2012. godine prešao je u Fortunu Düsseldorf. U Njemačkoj je još igrao za Energie Cottbus i Kaiserslautern odakle je lani prešao u NEC.

Komentiraj