uvijek na mreži

Novootvoreni kozmetički salon BAL Beauty nudi usluge njege, ljepote i zdravlja

Novi kozmetički salon BAL Beauty koji je svoja vrata otvorio početkom ožujka u centru Splita, na adresi Čulića dvori 8, mjesto je u kojem se žene i muškarci mogu uljepšati, njegovati, ali i unaprijediti svoje zdravlje.
Relax, anticelulitna i sportska masaža, depilacije voskom i šećernom pastom, brojni tretmani lica i tijela, estetska i medicinska pedikura, manikura, gel nokti, trajni lak, make up, lash lift, threading, te bojanje obrva i trepavica samo su neke od kozmetičkih usluga u kojima možete uživati u kozmetičkom salonu BAL Beauty. Salon, uz bogat izbor kozmetičkih tretmana, krasi i unikatan dizajn salonskog interijera koji odiše sofisticiranošću i elegancijom, ali i sedmeročlani tim djevojaka među kojima su tri kozmetičarke, jedna pedikerka, te certificirane nail i make up artistice.

Za što ugodniji boravak u salonu, svim klijentima je plaćen parking za trajanja tretmana, kava, čaj ili sok su također uključeni, a u svrhu izgradnje odnosa povjerenja i zahvalnosti svaki 6. dolazak klijenta na tretman po izboru je potpuno BESPLATAN! 
BAL Beauty, Čulića dvori 8, Split – 0923983612.


Komentiraj