uvijek na mreži

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela vrši upise u školu odbojke za najmlađe

 

Novost je od ove godine da osim u Lukšiću i Starome,skola kreće i u Kaštel Novome.

Mladost u svojoj omladinskoj školi ima oko 80 članova,a godinama su jedna od najboljih škola u Hrvatskoj,te ima igrace u mlađe kadetskoj,kadetskoj ,juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji Hrvatske !

Klub se može pohvaliti da iz omladinske škole danas imaju nekolicinu  igrača u inozemnim   klubovima,a najavljuju pojačan rad u radu s djecom,s ciljem širenja baze i uključivanja djece u zdrav život i bavljenje sportom.

U radu ce osim trenera odbojke,sudjelovati i dipl.kineziolozi koji ce voditi kontrolu o zdravlju djece,u suradnji s dr.sc Franom Zuvelom profesorom atletike,Damirom Znaorom dipl.kineziologom,Zoranom Božicem bacc kineziologije,za odbojkaske treninge zaduzen je  izbornik kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske,Ivan Andromak trener odbojke,a  u rad ce se uključivati i izbornik  seniorske reprezentacije Hrvatske Ivan Rančić.

Djeca će moći uživati u putovanjima,zabavi,stručnim trenizima i sklapanju novih prijateljstva,uz posjete seniorskim treninzima i gledanje vrhunskih europskih utakmica

Komentiraj