uvijek na mreži

Otvoren novi supermarket Tommy u Splitu

Split je danas postao bogatiji za još jednu Tommy prodavaonicu. Nasuprot starog Hajdukovog igrališta, na adresi Zoranićeva br. 5, otvoren je supermarket prodajne površine od gotovo 400 m2.

 

Ova 36-ta po redu Tommyjeva prodavaonica u Splitu uistinu je posebna, od uređenja interijera do odabira asortimana. Jedinstven i moderan dizajn, protkan je kroz cijelu prodavaonicu, a brojni kupci koji su pohrlili na otvorenje, nisu krili oduševljenje njenim izgledom. Prilikom uređenja posebno se vodilo računa o detaljima, od boja, rasvjete, pa sve do rasporeda polica i asortimana, kako bi kupovinu učinili što jednostavnijom i ugodnijom.
Novost u ponudi pakirana su gotova topla i hladna jela koja se svakodnevno pripremaju u prodavaonici. Na odjelu voća i povrća veći je izbor egzotičnog voća i pakiranih svježih salata. Tradicionalni proizvodi pekarnice Bobis, delikatese, specijalna piva, grickalice, ali i bio prehrambeni proizvodi, samo su dio bogate ponude od preko 8.000 proizvoda prilagođenih navikama prosječnog Tommyjevog kupca koji za sebe bira samo najbolje.

Za sve prve kupce Tommy je pripremio brojne poklone, a posebno do srijede 12. srpnja, svaka kupovina u iznosu većem od 200 kn, nagrađivat će se kuponima s kojima kupci mogu ostvariti popust od 20 do 50 kuna pri prvoj sljedećoj kupovini, najkasnije do nedjelje, 16. srpnja 2017. god.

Novi supermarket u kojem je radno mjesto pronašlo 20 novih zaposlenika, bit će otvoren svaki dan u tjednu od 7 do 22 sata.

Komentiraj