uvijek na mreži

Ovacije u Areni: Tomislav Bralić i klapa Intrade održali tradicionalni koncert za pamćenje 13. godinu zaredom!

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali su tradicionalni koncert za pamćenje.Trinaesti koncert zaredom u potpunosti je ispunio očekivanja zagrebačke publike koja ih je ispratila stajaćim ovacijama! Ovim koncertom potvrdili su zašto već 13 godina pune koncertne dvorane i svake godine oduševe svojim prosinačkim koncertom koji je postao zagrebačka tradicija!Nakon rasprodanih koncerata po cijeloj Hrvatskoj, turneja po Americi, Australiji i Europi jučer su ponovno osvojili zagrebačku Arenu koja je skoro tri sata pjevala klapine najveće hitove.

Vrata dvorane otvorila su se u 19 sati kako bi se svi u miru smjestili i maksimalno uživali u koncertu. Klapa je koncert započela a cappella pjesmom “Intrade san popi” koja je publici navijestila da ih čeka večer za pamćenje, a bogatstvo dobrog ozvučenja je pružalo maksimalni užitak. Veličina prostora je odavala dojam veličanstvenosti kakvu ovaj glazbeni izričaj i zaslužuje.

Glazbeni repertoar bio je širokog opusa u kojem su se našli njihvi najveći hitovi poput “Ne damo te pismo naša”, “Nisan te sriće”, “Škrinja jubavi”, “Zalutali pogled”, “Zora bila” ali se našlo i mjesta za nove pjesme poput zadnje “Ne mogu jubav krit” koja je bila najava njihovog novog albuma “Bilo je i vrime” u izdanju Scardone.

Koncertu su svakako pridonijeli respektabilni gosti, istinska diva Radojka Šverko i Tony Cetinski koji su svojim vrhunskim vokalima oduševili publiku. Radojka je otpjevala “Kud plovi ovaj brod”, “Ništa nova” i “Holy nihgt”, dok se Tony prisjetio zadnjeg gostovanja na koncertu klapi Intrade u ovoj Areni kada je s njima tamo bio i Oliver te je za njega otpjevao “Cesaricu”.

Mnogo pažnje se dalo i samoj produkc

iji koncerta, od izbora fantastičnog razglasa i rasvjete do zanimljive scenografije koju je postavio Neven Stojaković – Grafički čisti i jednostavni trodimenzionalni elementi predstavljaju toteme jednog načina života. Uz pomalo artističke kadrove mora, zelenila i arhitekture koji će biti montirani za svaku skladbu zasebno, nastojimo Dalmaciju prikazati putem grafički zanimljivih rastera.

Komentiraj