uvijek na mreži

Ovo je pobjeda za Torcidu, vatrogasce i divni grad Split

Joan Carrillo bio je prezadovoljan nakon pobjede Hajduka u Sofiji. Krajnjih 2:1 čak i ne odražava stanje na terenu, Hajduk je mogao pobijediti i s višim rezultatom, bio je bolji. Levski je tek na trenutak dao misliti “bijelima”, nakon niza propuštenih splitskih prigoda Bugari su iz jedinog udarca prema vratima Stipice poveli.
– Jako sam zadovoljan, mi smo kontrolirali igru cijelu utakmicu i zaslužili smo uspjeh. Imali smo dosta prigoda, prije utakmice sam rekao da dolazimo po pobjedu, to smo i napravili – kazao je Carrillo.
Franck Ohandza bio je Carrillov kapitalac, zamjena u pravi trenutak. Tek što je ušao u igru zabio je za 1:1. No, Carrillo radije priča o momčadi nego o pojedincu.
– Imali smo puno prilika i prije gola. Sada je zabio Ohandza, mogli su i drugi. Nije ova naša pobjeda i prolaz dalje priča o jednom čovjeku, mi smo dobra momčad. Ovo je pobjeda momčadi, naša filozofija je zajednička igra – kaže Carrillo.
Nije bio uznemiren kada je Levski poveo.
– Bio sam miran. Mi smo kontrolirali igru. Mogli smo otići i u produžetke, mogu se u nogometu dogoditi takve stvari – rekao je Carrillo.
Pobjeda je posvećena proteklim danima, kada je Split bio u velikoj opasnosti.
– Najavio sam da ćemo pobjedu posvetiti Torcidi i vatrogascima i divnom gradu Splitu. Igrali smo za njih i ovu pobjedu posvećujem svima njima – zaključio je Carrillo.

Foto: hajduk.hr

Komentiraj